Jobsøger

Ansatte, som er udviklingshæmmedeFrihed under ansvar - Hanne Ottesen er ansat i et job med løntilskud på Udviklingshæmmedes Landsforbunds kontor. Hun har selv fået prædikatet udviklingshæmmet, men vil hellere ses som den person, hun er.

Mere selvtillid og flere knubs - Leif Madsen tog springet fra beskyttet værksted til en fabrik med 100 ansatte. Det har givet mere selvtillid, men man skal være god til at bide fra sig.

Aktivt arbejdsliv – mange år endnu - Flittige hænder – det har Alice Ravn. Og selv om læsebøgerne i skoleårene var mere end tunge at komme igennem, har det ikke forhindret hende i at have et aktivt arbejdsliv.

Fra værksted til bagerforretning - Hos Guldbageren i Grindsted er Gitte Larsen med til at lave brød og kager. Hun er glad for sit job, men drømmer om at arbejde i en børnehave.

Arbejde giver indhold - Lars Nissen er en tilfreds mand, der er glad for sit arbejde. Det betyder nemlig alt, at der er noget at stå op til. Og så er han passioneret golfspiller i sin fritid.

Et rart sted - Finn H. Thomsen har fundet sin rette hylde hos en købmand i Ribe. Her får han ind imellem lejlighed til at imponere sin chef.

Til sidens top