Arbejdsgiver

Ansatte, som er bevægelseshæmmedeMennesker i stedet for tal - Charlotte Witte er begejstret for sit job, fordi det handler om mennesker. Hun er 35 år, kontoruddannet og har haft leddegigt, siden hun var seks.

Job med løntilskud - fra chefens synsvinkel - Hvordan bliver man bedre til at formidle og rådgive om job på særlige vilkår? Jo, man ansætter selv en person i et job med løntilskud.

Rådgiver på deltid - Ofte er det en socialrådgiver, som bevilger et fleksjob. Dorthe Stief Christensen har befundet sig på begge sider af skrivebordet: Hun er socialrådgiver og har selv et fleksjob.

Det handler om kommunikation - Kollegaerne tager ingen særlige hensyn til Dorthe Stief Christensens handicap. For de ved, at hun selv siger til, hvis hun har brug for hjælp.

Når kontoret er lukket - Ting tager måske lidt længere tid, og nogle gange skal der findes alternative måder at løse opgaverne på. Alligevel er de fleste i job med løntilskud en god, stabil og lønsom arbejdskraft, mener 36-årige Ted Sandbech.

Struktur på opgaverne - Når man ansætter en person i et job med løntilskud, påtager man sig også et ansvar, siger Ted Sandbechs chef.

Et skræddersyet job - Anita Ekstrøm er gangbesværet og nyuddannet teknisk designer. Hun troede, at det ville blive svært at finde et job. Men det stod nærmest og ventede på hende.

Et par ekstra arme med på job - Kan jeg finde ud af det? Og hvad siger de andre til, at jeg har hjælpere med? Det var nogle af de tanker, der rumsterede i hovedet på Sara Lee, da hun startede på sit nye job.

Alt andet end paria - Lone Hansen har fibromyalgi og ville gerne ansættes et sted med andre fleksjobbere. Og det blev hun. I Udenrigsministeriet, en af landets travleste arbejdspladser, er der 32 i fleksjob.

Karriere på deltid - Ambitionerne blev lagt på hylden, da Nina Reinhold fik fibromyalgi. Nu er de så småt ved at blive taget frem igen - selv om det kun er på deltid.


  


 


Til sidens top