Arbejdsgiver

Ansatte, som er udviklingshæmmedeFrihed under ansvar - Hanne Ottesen er ansat i et job med løntilskud på Udviklingshæmmedes Landsforbunds kontor. Hun har fået prædikatet udviklingshæmmet, men vil hellere ses, som den person hun er.

Mere selvtillid og flere knubs - Leif Madsen tog springet fra beskyttet værksted til en fabrik med 100 ansatte. Det har givet mere selvtillid, men man skal være god til at bide fra sig.

Aktivt arbejdsliv – mange år endnu - Flittige hænder – det har Alice Ravn. Og selv om læsebøgerne i skoleårene var mere end tunge at komme igennem, har det ikke forhindret hende i at have et aktivt arbejdsliv.

Fra værksted til bagerforretning - Hos Guldbageren i Grindsted er Gitte Larsen med til at lave brød og kager. Hun er glad for sit job, men drømmer om at arbejde i en børnehave.

Arbejde giver indhold - Lars Nissen er en tilfreds mand, der er glad for sit arbejde. Det betyder nemlig alt for ham, at der er noget at stå op til. Han er sammentidig passioneret golfspiller i sin fritid.

Et rart sted - Finn H. Thomsen har fundet sin rette hylde hos en købmand i Ribe. Her får han ind imellem lejlighed til at imponere sin chef.

Til sidens top