Om I job nu

Jobagent giver flere muligheder


Det er nu blevet nemmere at finde frem til jobannoncer for fleksjob og job til førtidspensionister. Arbejdsmarkedsstyrelsen har introduceret et nyt menupunkt under Jobbanken, som hedder Jobagent.

 

Hvis du som bruger vælger Jobagent under Jobbanken, vil du finde menupunktet Ansættelsesvilkår. Her har du mulighed for at krydse af for Fleksjob for personer med nedsat erhvervsevne og Job for førtidspensionister på særlige vilkår.


Jobagenten gør det nemmere

Jobagenten vil så sortere i jobannoncerne og finde frem til jobannoncerne for Fleksjob og Job til førtidspensionister. Husk at du også kan vælge, hvor gamle jobannoncerne må være. Det er dog stadigvæk en god ide også at bruge søgefeltet Søg Direkte på forsiden af Jobbanken, da adskillige jobannoncer opfordrer til ansøgninger fra fleksjobbere og førtidspensionister.

 

Du kan også gå ind under Erhverv eller Geografi i Jobbanken og via den vej finde frem til de ledige job. De ledige job er markeret med betegnelsen ”Fleksjob” eller ”Førtidspensionist”.

 

Mange muligheder
Som sagt er der mange muligheder og jobannoncer, der er åbne for ansættelse på særlige vilkår. Der er afgjort ledige job i Jobbanken, som egner sig til fleksjobbere og førtidspensionister. Til trods for at jobannoncerne i første omgang ikke henvender sig direkte til fleksjobbere og førtidspensionister.

 

Klik her for at komme til Jobbanken på Jobnet.Anders Reitov, DSI


Til sidens top