Om I job nu

Flyvende førtidspensionisterReva Trollesbro i Frederiksborg Amt har startet projektet ”Støttet flyverteam”, som har fået 1,2 millioner fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Projektets mål er at udvikle støttet beskæftigelse, hvilket i praksis betyder, at en gruppe førtidspensionister og 2 jobcoaches kører ud for at løse produktionsopgaver på virksomhederne i Nordsjælland.


Et flyverteam består af 6-8 førtidspensionister og to jobcoaches, som sammen tager ud til forskellige virksomheder for at løse f.eks. pakke, post eller montageopgaver.

Et førløb, der udvikler
Igennem et 4 måneders udviklingsforløb bliver gruppen trænet i at samarbejde og lave forskellige produktionsopgaver. Udviklingsforløbet skal give medarbejderne viden og tryghed nok til, at de kan tackle skiftende arbejdssteder og opgaver.

”Nogle af de udfordringer som flyverteamet står overfor, er både at skabe plads på arbejdsmarkedet for en ny gruppe af medarbejdere og samtidig skabe et team, der giver medarbejderne en tryg platform og et meningsfuldt arbejdsliv”. Siger projektkoordinator Kirsten Løvschall.

”Vores mål er, at flyverteamet efter det første år har bevist, at det kan løfte de opgaver, som virksomhederne har. Og at støttede flyverteam fremover bliver en del af det almindelige arbejdsmarked”. Siger projektleder Pauline Lindskov.

Hvis du vil vide mere om projektet, er du velkommen til at kontakte Reva Trollesbro på 48217575.


Til sidens top