Jobsøger

Opret dit CV på jobnet.dkDu kan gøre dig synlig for interesserede arbejdsgivere ved at oprette dit CV på Jobnet. Det er nemmere end du tror, og der er hjælp at hente trin for trin. Det gælder om, at du får lavet et CV, der passer til dine menneskelige og faglige kvalifikationer.

Du skal først oprette dig selv som bruger af Jobnet, før du kan gå i gang med at oprette dit CV. Du finder den direkte vej til Log på siden ved at trykke på linket nederst på denne side, eller ved at du fra forsiden af Jobnet, trykker på menuenpunktet Log på i venstre menuen. Når du befinder dig på Log på Jobnet, er der et link på siden, som hedder Opret ny jobsøger - Det skal du vælge.

Derefter skal du trykke OK, som betyder, at du accepterer vilkårene for at bruge Jobnet.

Herefter kan du gå i gang med at udfylde dine personlige oplysninger, som er beskyttet af persondataloven.

Det er dig selv, som vælger dit brugernavn og password. Og det skal du bruge hver gang, du vil rette i dit CV eller se, om der er nogen arbejdsgivere, som har kontaktet dig. Når du er færdig, trykker du gem.

Der er i alt 13 trin i dit CV. På trin 11 har du mulighed for at krydse af, om du søger Fleksjob for personer med nedsat erhvervsevne eller Job til førtidspensionister på særlige vilkår. Ellers udfylder du det samme CV, som hvis du søgte et ordinært job. God fornøjelse!

Klik her for at komme til Log på jobnetTil sidens top