Om I job nu

Rekord mange CV’erAldrig har det været så nemt i Danmarkshistorien, at finde frem til fleksjobbere og førtidspensionister som vil i job. CV-banken på jobnet.dk bugner af arbejdslystne fleksjobbere og førtidspensionister, som blot venter på at få deres chance.


Der er gået 9 måneder siden ijobnu.dk blev lanceret, og i den tid er der flere end 1.800 personer, som har trykket løs på tastaturet og lagt deres CV ind i CV-banken på jobnet.dk. Det er flot.

Fleksjobberne topper
Der er helt nøjagtigt 1.657 fleksjobbere registreret i CV-banken, men desværre kun 166 førtidspensionister. Forhåbentlig er der flere førtidspensionister, som hopper med på vognen i fremtiden. For der er brug for dem, der kan og vil.

I tyrens øje
Det er dog helt klart brændstof til det videre arbejde, at så mange fleksjobbere selv har valgt at være en aktiv del af deres jobsøgning. Det er tegn på at Arbejdsmarkedsstyrelsen og DSI ramte rigtigt, fordi de gav fleksjobbere og førtidspensionister de samme muligheder som andre ledige.

Jobsøgning handler selvfølgelig ikke kun om at lægge sit CV ud på nettet. Som regel kræver det også benarbejde og uopfordrede ansøgninger for at bringe sig selv i stilling til et job. Men et skridt på vejen er at få lavet et CV, der sælger de faglige og menneskelige kvaliteter til de parate arbejdsgivere.


Anders Reitov, DSI

Til sidens top