Om I job nu

Netværksmøde i Huset Venture Sjælland.


Onsdag den 9. september 2009 kl. 10:00 åbner Huset Venture Sjælland sit ugentlige onsdagsnetværk.

Onsdagsnetværket er et åbent netværk for førtidspensionister, folkepensionister, fleksjobbere og andre inden for det rummelige arbejdsmarked. Alle dem der gerne vil i kontakt med arbejdsmarkedet eller det pulserende liv i øvrigt, hvad enten det er med henblik på reelle jobmuligheder i et begrænset antal ugentlige timer, eller frivilligt arbejde.

Der vil være mulighed for samvær med andre ligesindede, så man kan dele sine erfaringer med andre, og f. eks samles om et spændende foredrag. Huset Venture vil også lave en jobcafe, hvor folkene bag vil forsøge at klæde de mennesker, der måtte være interesserede i det, bedre på til at finde job. Ligesom Huset venture vil være behjælpelige med at tage kontakt til nogle virksomheder.

Interesserede kan møde op i Huset Venture Sjælland, Telegrafvej 4, 2750 Ballerup onsdag den 9. september 2009 kl. 10:00 - 12:00.
Kontakt evt. Networker Mie Juul Pedersen for yderligere information på tlf. 42 13 30 85 tirsdage og onsdage fra kl. 10:00 -15:00 eller skriv en e-mail på: net.hvoest@gmail.com


Til sidens top